FAQ

Hvorfra og hvornår bliver ordren sendt?
Alle ordrer sendes fra Danmark og vi sender som regel pakkerne ud i weekenden.

Er denne hjemmeside sikker at handle på?
Vores side er SSL certifikeret, hvilket vil sige at kredit kort oplysninger og lign. data er krypterede og derfor sikre!

Er der fortrydelsesret, hvis jeg fortryder mit køb efter bestilt/betalt ordre?
Der er to ugers fortrydelsesret på alle vores produkter fra den dato de er modtaget. Hvis ordren skal afhentes af kunden, anses den for modtaget den dag den hentes og senest tre dage efter, hvis den ikke er hentet inden. Ved fortrydelse skal dette tydeligt skrives til os på nihonlifestyle@gmail.com og betalingen for at sende produkt(erne) tilbage vil ligge hos kunden.
Produkterne skal være i samme stand, som da vi sendte dem - altså ikke været taget i brug eller skadet - og returnering skal ske senest 14 dage efter fortrydelsen.


Er der garanti på produkter, man køber fra jer og hvilken stand er de i?
Der er ingen garanti på produkter købt fra Nihon Lifestyle.

Produkterne er som regel vintage og det er derfor også normalt at tøj skal luftes lidt ud og at produkterne har tegn på brug. Større fejl skrives dog.


Er billederne pålidelige, i henhold til bedømmelse af farve?
Billederne kan være overbelyste, således at farvenerne på billedet kan se lysere/mørkere ud, end de egentlig er. Der kan også være forskel på farver, alt efter hvilken skærm man bruger til at se produkterne på.
 

Hvordan skal kimonoer/haorier vaskes?
Vi anbefaler ikke at de vaskes, dog kan de luftes.
Ved pletter, så skyl kun ved pletten, da almindelig vask af hele produktet kan skade stoffet og dets konstruktion.

Har I kæledyr i nærheden af produkterne?
Vi har ikke kæledyr direkte i nærheden af produkterne; men har dog 1 kat i huset, så selvom vi gør os umage med ikke at have kattehår på produkterne og fjerner eventuelle hår før vi sender ordrer, kan der stadigt være reaktioner for allergikere.

Hvorfor er der ikke moms på prisen?

Nihon Lifestyle er en hobbyvirksomhed, baseret på ejernes passion for Japan, hvilket betyder at vi hverken har CVR-nr eller opkræver MOMS.